Амбасадори миру в дії

22.03.2020 20:16

https://www.facebook.com/groups/244125496203363/permalink/489688158313761/

Тільки щаслива людина може жити в гармонії з собою і в гармонії зі світом. Щасливі люди живуть у мирі, бо мир – це повага, справедливість і захист.
Саме про щастя, про особистий простір і право на захист ми говорили з учнями других класів Кремінської ЗОШ № 4 на тренінгу, що пройшов в рамках акції "16 днів проти насильства".
Як сказали діти: "Не треба нікому дозволяти порушувати свій особистий простір, але й самим не порушувати чужий"
Улюблені привітання дітей, визначення на долоньках кола підтримки, смачні сюрпризи - все це зарядило нас позитивом та добрими намірами.

Захід проводиться в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.