"Школа Амбасадорів миру" в дії.

17.10.2018 23:03

 

  Представники педагогічного колективу школи стали учасниками першого та другого модулів  проекту  “Налагодження діалогів: молодь за мир в громадах".  Перший модуль: п’ятиденний тренінг для тренерів, що провився  м. Святогірськ  27-31 липня 2018 р.

Другий модуль: підготовлений тренер (педагог  школи) провела тренінги “Налагодження діалогів: молодь за мир в громадах” в загальноосвітніх школах  району  (вересень 2018 р.). Метою тренінгів є підготовка вчителів, учнів, батьків, представників громадськості в якості “амбасадорів миру”, посилення  їх компетенції з питань трансформації конфліктів, ненасильницького спілкування, побудови діалогів; надання  інструментів та методології миротворців, пов’язаних з трансформацією конфліктів, освітою в галузі прав людини, міжкультурного діалогу.

Ініціатива проходитьза сприяння діалогу і взаємопорозумінню у громадах, що постраждали від конфлікту, фінансується в рамках Програми відновлення та розбудови миру ПРООН за фінансування урядів Швеції та Швейцарії та за організаційної підтримки в ГО “Донецький дебатний центр”.