Тренінг "Робота з медіа для громадських активістів"

22.03.2020 20:07

27 листопада 2019 року, Кремінська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 стала місцем проведення тренінгу "Робота з медіа для громадських активістів", який проводився в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Члени робочих груп з питань безпеки та соціальної згуртованості UN RPP залучили представників міських громадських організацій, шкільних активістів-учителів та учнів 11 класу ЗОШ №4 до роботи з медіа у сучасних умовах.

Під час цікавого тренінгу, кожен мав можливість сформувати практичні навички взаємодії зі ЗМІ, медіапросування та скласти медіаплан. Захід проводиться в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

https://www.facebook.com/goleva.alina.3/posts/259047445056024
 
 
На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещении
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол и в помещении
На изображении может находиться: 1 человек, в помещении